Kjøps og Salgsbetingelser – som gjelder for handel med CURLS BY BROWN

Her finner du de betingelser som gjelder for handel med CURLS BY BROWN via curlsbybrown.no

 1. Firma

Organisasjonsnavn: Curls By Brown

Organisasjonsnummer: 925 203 076

Telefon nummer: +47 21 68 63 35

Epost adresse: claire@curlsbybrown.no

Juridisk adresse: Parkveien 25, 0350 Oslo

 1. Bestilling

Du kan sende inn din bestilling av varer via www.curlsbybrown.no og ved å velge den/de varer som du ønsker å kjøpe. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

Via Vipps kan du enkelt velge å betale omgående eller med Stripe betalingsløsningen for Visa, Amex og Mastercard.  CURLS BY BROWN sender varen(e) hjem til deg.

Når du legger inn en bestilling, tilbyr vi at du kjøper de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene.

Når CURLS BY BROWN aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til den e-postadressen som du oppga på bestillingsskjemaet.

Selv om CURLS BY BROWN bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor CURLS BY BROWN ikke kan levere produktene, f.eks. (i) fordi produktene ikke lenger er i produksjon eller (ii) fordi det har vært feil i prisangivelsen på nettstedet. I slike tilfeller vil CURLS BY BROWN kontakte deg og foreslå eller eventuelt å levere et annet tilsvarende produkt. Hvis du ikke er interessert, vil CURLS BY BROWN annullere bestillingen av de produkter som ikke kan leveres og trekker fra kjøpesummen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre noen krav gjeldende overfor CURLS BY BROWN.

 1. Priser

Prisene på produktene kommer frem på nettstedet samt i «kassen/handlekurven», og på ordrebekreftelsen. Alle priser er i norske kroner (NOK) inkludert mva.

 1. Betaling

CURLS BY BROWN er opptatt av en 100% trygg og sikker handelsopplevelse. Alle kjøp som gjøres via CURLS BY BROWN vil trygt behandles med Vipps eller betalingsløsningen Stripe for kortbetaling via VISA, Mastercard og AMEX.

Betaling skjer umiddelbart i «checkout» funksjonen til nettbutikksløningen.

 1. Levering

Det leveres kun til adresser i Norge for bestillinger i nettbutikken.

I henhold til betingelsene i punktet Priser, vil CURLS BY BROWN levere de produktene som er bestilt og oppgitt på ordrebekreftelsen.

Den normale leveringstiden beregnes til 1-3 hverdager fra du mottar ordrebekreftelsen. Er varen forsinket eller i restordre, vil du få beskjed om forventet leveringstid via e-post. Levering skjer kun på hverdager. Transportøren vil kontakte kunden før levering. Hvis ingen er på adressen når varen leveres, vil varen tas med igjen og en melding fra transportøren legges i postkassen. Du må ta kontakt med transportøren for å avtale nytt leveringstidspunkt. Om sendingen sendes med posten vil du motta bekreftelse og sporingsnummer når din ordre sendes slik at du kan følge forsendelsen.

Hvis det oppgis på ordren at varen kan stilles ved døren, overgår ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved den av kunden oppgitte leveringsadresse.

 1. Fraktpriser

Vi har gode fraktbetingelser. Nøyaktig fraktpris vil du få oppgitt før du betaler.

 1. Angrefrist

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, er det en god idé at du kontakter CURLS BY BROWN via kontaktskjema på www.curlsbybrown.no. Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til følgende adresse: CURLS BY BROWN, Parkveien 25. 0350 Oslo. Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må være i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og sett at det er som nytt. Pengene vil etterfølgende refunderes via Vipps.

 1. Feillevering og defekte varer

Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot forventning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig orientere oss per e-post claire@curlsbybrown.no merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

 1. Ikke hentede varer

Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert kr 500 inkl mva som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til CURLS BY BROWN.

 1. Reklamasjon

CURLS BY BROWN følger norsk lov for reklamasjon. Feil på vare skal reklameres via reklamasjonsskjema så snart feilen er oppstått via nettsiden. CURLS BY BROWN står for frakten inn og ut, men hvis du hever kjøpet må du stå for returen. Kvittering skal medfølge for å styrke garantien. Observere at garantien kun dekker funksjonsfeil på produktet.

 1. Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører.

 1. Forbruker sikkerhet

Som kunde hos curlsbybrown.no – CURLS BY BROWN – har du alltid de rettigheter som fremgår av Forbrukerrådet. Du kan lese mer om Forbrukerrådets veiledning her. http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon

Bli medlem av vår kundeklubb og
få rabattkode på -10%
på ditt neste kjøp!