Kurs - krøllete hår

Hvorfor er det viktig å ha kompetansegrunnlag på alle hårtyper- krøller inkludert?

 • Våre kurs rundt naturlige krøller gir deg muligheten til å utvide dine ferdigheter og kunnskaper innen klipp, styling og kompetanse på krøllete hår.
 • Du får tilgang til en ny kundegruppe og bidrar til å skape et mer inkluderende salongmiljø.
 • Kurset gir deg et konkurransefortrinn ved å kunne imøtekomme behovene til alle krøllete hårtyper.
 • Du vil motta et kursbevis og et badge som styrker din profesjonelle profil i markedsføringsmateriell og på sosiale medier.
 • Ta det første skrittet mot å utvide din ferdighetsportefølje og skape en mer inkluderende og mangfoldig frisørbransje ved å delta på et av våre kurs i dag.

Ved å delta på en eller flere av våre kurs rundt naturlige krøller, åpner du døren til en verden av muligheter i frisørbransjen. Ikke bare vil du utvide dine ferdigheter og kunnskaper innen klipp, styling og kompetanse på krøllete hår, men du vil også få tilgang til en helt ny kundegruppe. Med et stadig økende fokus på mangfold og inkludering i skjønnhetsbransjen vil dette skape et mer inkluderende salongmiljø, og som ekstra bonus vil kursene gi deg et konkurransefortrinn ved å kunne imøtekomme behovene til alle krøllete hårtyper også. Aldri mer føl på usikkerhet rundt å klippe og veilede rundt krøller.

I tillegg vil du motta et kursbevis og et badge som du kan bruke i ditt markedsføringsmateriell og på sosiale medier, og dermed styrke din profesjonelle profil. Ta det første skrittet mot å utvide din ferdighetsportefølje og skape en mer inkluderende og mangfoldig frisørbransje ved å delta på et av våre kurs i dag.

Vi tilbyr kurs til salonger!

Ønsker din salong å øke sin kompetanse på krøllete hårklipp og styling?

 • Vi tilbyr skreddersydde kurs til salonger over hele landet, tilpasset deres behov og ønsker.
 • Ved å ta kontakt med oss, kan vi tilrettelegge et kurs hos dere i deres egen salong.
 • Kurset gir dere muligheten til å styrke deres ferdigheter og kunnskap som et team.
 • Dere vil skape en felles forståelse og tilnærming til krøllete hår blant alle ansatte.
 • Dette vil gi dere et konkurransefortrinn i bransjen og styrke salongens omdømme.
 • Det vil tiltrekke seg nye kunder som søker ekspertise innen krøllete hårpleie og styling.
 • Ta det første skrittet mot å bli en krøllete hårspesialist ved å kontakte oss og bestille et skreddersydd kurs for din salong i dag!

 

Ønsker din salong å øke sin kompetanse på krøllete hårklipp og styling? Vi tilbyr skreddersydde kurs til salonger over hele landet, slik at dere kan oppnå dette målet sammen. Ved å ta kontakt med oss, kan vi tilrettelegge et kurs hos dere i deres egen salong. Hvis dere ønsker det får dere ikke bare muligheten til å styrke deres ferdigheter og kunnskap som et team, men også til å skape en felles forståelse og tilnærming til krøllete hår blant alle ansatte. Dette vil ikke bare gi dere et konkurransefortrinn i bransjen, men også styrke salongens omdømme og tiltrekke seg nye kunder som søker ekspertise innen krøllete hårpleie og styling. Ta det første skrittet mot å bli en krøllete hårspesialist ved å kontakte oss og bestille et skreddersydd kurs for din salong i dag!

Våre kurs

NB! Vi krever minimum 3 påmeldte per kurs. 

I samarbeid med

Claire Brown
frisør, kursholder og forfatter

Claire har jobbet som frisør i over 16 år, og har alltid hatt en stor interesse for krøllete hår.  Hun er eier av Curls by Brown, og deleier av Volo Hair & Beauty i Oslo.  

Claire har selv superkrøllete hår, og har gjennom oppveksten slitt med å finne frisører som kunne klippe og gi henne pleietips, noe som var dypt etterlengtet og savnet. Claire brenner derfor spesielt for temaet krøller innen frisørfaget!  

Hun har gjennom en blanding av personlig erfaring, utdannelse, samt kontinuerlig kursing og oppdateringer, opparbeidet seg mye kunnskap  om krøller. Denne kompetansen og engasjementet  ønsker Claire å dele, og på den måten øke krøllekunnskapen i frisørmarkedet slik at alle med krøllete hår kan få best mulig oppfølging hos sin frisør.

Kursholder Nivå I, II, og III: Frisør, Philip Aldwin.

Philip Aldwin Manalo, også kjent som ”Peewee Barber”, er deleier hos Oslostylistene. Han har vært frisør i 8 år og har spesialisert seg som barber.  

Peewee fikk kallet da han ikke fant en frisør han selv var fornøyd med. Han er kjent for å være en perfeksjonist når det kommer til hårklipp. Da må  detaljene må være perfekt før kundene slippes ut av salongen.  

Peewee har flere kjente stamkunder, deriblant Stig  Brenner, Arif, Quickstyle og Isah. Fokuset hans har vært å kunne tilby alle typer hårbehandling for  både asiatisk, afrikansk og nordisk hår.

For mer informasjon, booking og påmelding, fyll ut kontaktskjema, eller ta kontakt per e-post:

claire@curlsbybrown.no eller telefon: 464 74 993. 

Påmelding

Beskrivelse

Klippekurs for frisører – Dry-cut for krøller

Kursplasser: antall deltagere varierer ift. hvilket kurs du skal delta på (minikurs, dagskurs eller 2-dagers Curls by Brown sertifiseringskurs) om kurset holdes hos oss, eller på ekstern salong.
Pris vil også variere ut ifra hvilket kurs du ønsker å ta og om det er i din salong eller hos Curls by Brown.

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med oss.  

Kurset sikter inn på å lære deg, som frisør, hvordan du kan klippe krøller i sin naturlige form. Krøllete hår generelt er noe vi ikke lærer nok om under utdannelsen så kurset fokuserer skarpt inn mot det «hullet» i opplæringen slik at du fremover kan føle deg mer sikker på å klippe alle typer krøllete hår inkludert bla.a. fall, krøller og superkrøllete hår/afro.
På kurset går vi inn på klipping av krøller i tørt hår (dry-cut), vasking, påføring av produkt, styling samt hårets porøsitet.

Det finnes mange forskjellige typer krøller som ved første øyekast kan se like ut, men porøsiteten er avgjørende for hvordan håret skal behandles og hvilke produkter som burde anvendes.

Kurs består av en kombinasjon av teori, praksis og demonstrasjon.

Informasjon

Sted:
Parkveien 25, 0350 Oslo
(Volo Hair & Beauty) eller på lokasjon/salong etter avtale.

Kursholder: Frisør, Claire Brown.

Claire har jobbet som frisør i over ti år, og har alltid hatt en stor interesse for krøllete hår. Claire har selv superkrøllete hår og har derfor opp igjennom slitt med å finne frisører som kunne klippe og gi henne pleietips, noe som alltid var etterlengtet og savnet. Hun brenner for dette spesifikke tema innen frisørfaget, og har gjennom en blanding av personlig erfaring, utdannelse samt gjennom kontinuerlig kurs og oppdateringer opparbeidet seg mye kunnskap om krøller hun vil dele- for å dekke dette hullet i frisørmarkedet slik at alle med krøllete hår kan få best mulig oppfølging hos sin frisør.

Kontaktskjema

Påmelding til våre kurs

Klippekurs | 5000,-

Kurs i pleie og styling | 4000,-

Påmelding til begge kurs | 7500,- (1500,- rabatt)

Webinar for frisører
- Krøller & afrohår -

Kurs i din salong?

Ønsker du at jeg kommer til din salong for å  holde kurs der, for deg og dine kolleger? Det kan vi arrangere.

Ta kontakt så kan vi avtale nærmere.

Bli medlem av vår kundeklubb og
få rabattkode på -10%
på ditt neste kjøp!