Beskrivelse

Dry-cut for krøller

Klippekurs for frisører

Kursplasser: 5 stk

Pris: kr. 5990,- per pers.

Kurset sikter inn på å lære deg, som frisør, hvordan du kan klippe krøller i sin naturlige form. Superkrøllete/afro hår er noe vi ikke lærer nok om under utdannelsen så kurset fokuserer skarpt inn på det «hullet» i opplæringen slik at du fremover kan føle deg mer sikker på å klippe alle typer hår. På kurset går vi inn på klipping av krøller i tørt hår, vasking, påføring av produkt, styling samt hårets porøsitet.

Det finnes mange forskjellige typer krøller som ved første øyekast kan se like ut, men porøsiteten er avgjørende for hvordan håret skal behandles og hvilke produkter som burde anvendes.

Kurset går over en hel dag og består av en kombinasjon av teori, praksis og demonstrasjon.

Inkludert i pris er goodiebag, lunsj, frukt og kaffe/te.

Informasjon

Klokkeslett: 10-17

Sted:
Parkveien 25, 0350 Oslo
(Volo Hair & Beauty)

Kursarrangør: Curls by Brown

Kursholder: Frisør, Claire Brown.

Claire har jobbet som frisør i over ti år, og har alltid hatt en stor interesse for krøllete hår. Claire har selv superkrøllete hår og har derfor opp igjennom slitt med å finne frisører som kunne klippe og gi henne pleietips, noe som alltid var etterlengtet og savnet. Hun brenner for dette tema, og har gjennom en blanding av personlig erfaring, utdannelse og kurs opparbeidet seg mye kunnskap om krøller hun vil dele- for å dekke dette hullet i frisørmarkedet.

Påmelding

Kansellert

Webinar for frisører
- Krøller & afrohår -

Kurs i din salong?

Ønsker du at jeg kommer til din salong for å  holde kurs der, for deg og dine kolleger? Det kan vi arrangere.

Ta kontakt så kan vi avtale nærmere.