Beskrivelse

Klippekurs for frisører – Dry-cut for krøller

Kursplasser: antall deltagere varierer ift. hvilket kurs du skal delta på (minikurs, dagskurs eller 2-dagers Curls by Brown sertifiseringskurs) om kurset holdes hos oss, eller på ekstern salong.
Pris vil også variere ut ifra hvilket kurs du ønsker å ta og om det er i din salong eller hos Curls by Brown.

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med oss.  

Kurset sikter inn på å lære deg, som frisør, hvordan du kan klippe krøller i sin naturlige form. Krøllete hår generelt er noe vi ikke lærer nok om under utdannelsen så kurset fokuserer skarpt inn mot det «hullet» i opplæringen slik at du fremover kan føle deg mer sikker på å klippe alle typer krøllete hår inkludert bla.a. fall, krøller og superkrøllete hår/afro.
På kurset går vi inn på klipping av krøller i tørt hår (dry-cut), vasking, påføring av produkt, styling samt hårets porøsitet.

Det finnes mange forskjellige typer krøller som ved første øyekast kan se like ut, men porøsiteten er avgjørende for hvordan håret skal behandles og hvilke produkter som burde anvendes.

Kurs består av en kombinasjon av teori, praksis og demonstrasjon.

Informasjon

Sted:
Parkveien 25, 0350 Oslo
(Volo Hair & Beauty) eller på lokasjon/salong etter avtale.

Kursholder: Frisør, Claire Brown.

Claire har jobbet som frisør i over ti år, og har alltid hatt en stor interesse for krøllete hår. Claire har selv superkrøllete hår og har derfor opp igjennom slitt med å finne frisører som kunne klippe og gi henne pleietips, noe som alltid var etterlengtet og savnet. Hun brenner for dette spesifikke tema innen frisørfaget, og har gjennom en blanding av personlig erfaring, utdannelse samt gjennom kontinuerlig kurs og oppdateringer opparbeidet seg mye kunnskap om krøller hun vil dele- for å dekke dette hullet i frisørmarkedet slik at alle med krøllete hår kan få best mulig oppfølging hos sin frisør.

Kontaktskjema

Påmelding til våre kurs

Klippekurs | 5000,-

Kurs i pleie og styling | 4000,-

Påmelding til begge kurs | 7500,- (1500,- rabatt)

Webinar for frisører
- Krøller & afrohår -

Kurs i din salong?

Ønsker du at jeg kommer til din salong for å  holde kurs der, for deg og dine kolleger? Det kan vi arrangere.

Ta kontakt så kan vi avtale nærmere.