I samarbeid med

Curls by brown i samarbeid med Oslostylistene - Introduksjonskurs

Er det på tide å utvikle kompetansen din på krøllete hår? Curls by Brown, i samarbeid med Oslosty listene, gjennomfører klippekurs for frisører hvor du vil lære å klippe, style og behandle krøller i sin  naturlige form.

Det finnes mange forskjellige typer krøller som ved første øyekast kan se like ut, men hvor det er betydelige  forskjeller som indikerer hvordan håret skal behandles, og hvilke produkter og verktøy som bør brukes. Etter  fullført kursrekke hos Curls by Brown vil du føle deg tryggere på å jobbe med alle typer krøllete hår. 

Nivå I: Introduksjonskurs er en kombinasjon av teori, praksis og demonstrasjon. Ønsker du å fullføre hele  kursrekken (Nivå I, II og III) vil du til slutt motta en egen sertifisering fra Curls by Brown, og bli del av vårt  voksende, faglige krøllenettverk. 

Vi leverer kurs over hele landet og kommer gjerne til din salong for å holde kurs. Kurs i Oslo kan også  arrangeres på Volo Hair & Beauty, i Parkveien 25.

Nivå 1 - introduksjonskurs

Introduksjonskurset fokuserer på superkrøllete/afrohår. Et lite utdrag av kursinnholdet følger nedenfor: 

– Teori, deriblant kunnskap om hårets porøsitet og hvordan behandling skal tilpasses deretter  – Produktvalg og produktpåføring 

– Vasking av teksturert/afrohår 

– Hvordan løse floker på en skånsom måte 

– Valg av utstyr 

– Grunnleggende klippeteknikker, bla. dry-cut 

Kursdatoer Nivå I – Introduksjonskurs:  

– 13/02-2022* 

– 13/03-2022* 

– 03/04-2022* 

*Avholdes på Volo Hair & Beauty 

Pris: 3.950 kr. inkl. goodiebag, lunsj, kaffe/te og frukt.  

Påmelding via www.curlsbybrown.no/kurs  

For kurs i din salong, ta kontakt via kontaktskjema for nærmere avtale.  

Kursdatoer for Nivå II: Videregående og Nivå III: Sertifisering kommer snart.  

Følg med på www.curlsbybrown.no eller Facebook/Instagram: CurlsByBrown. 

Grunnet covid-19 kan vi kun ha 6 deltagere på kurs per dags dato.

NB! Vi krever minimum 3 påmeldte per kurs. 

Kursholder Nivå I, II og III: Frisør, Claire Brown 

Claire har jobbet som frisør i over fjorten år, og har alltid hatt en stor interesse for krøllete hår.  Hun er eier av Curls by Brown, og deleier av Volo  Hair & Beauty i Oslo.  

Claire har selv superkrøllete hår, og har gjennom  oppveksten slitt med å finne frisører som kunne klippe og gi henne pleietips, noe som var dypt etterlengtet og savnet. Claire brenner derfor spesielt for temaet krøller innen frisørfaget!  

Hun har gjennom en blanding av personlig erfaring, utdannelse, samt kontinuerlig kursing og oppdateringer, opparbeidet seg mye kunnskap  om krøller. Denne kompetansen og engasjementet  ønsker Claire å dele, og på den måten øke krøllekunnskapen i frisørmarkedet slik at alle med krøllete hår kan få best mulig oppfølging hos sin frisør.

Kursholder Nivå I, II, og III: Frisør, Philip Aldwin.

Philip Aldwin Manalo, også kjent som ”Peewee Barber”, er deleier hos Oslostylistene. Han har vært frisør i 8 år og har spesialisert seg som barber.  

Peewee fikk kallet da han ikke fant en frisør han selv var fornøyd med. Han er kjent for å være en perfeksjonist når det kommer til hårklipp. Da må  detaljene må være perfekt før kundene slippes ut av salongen.  

Peewee har flere kjente stamkunder, deriblant Stig  Brenner, Arif, Quickstyle og Isah. Fokuset hans har vært å kunne tilby alle typer hårbehandling for  både asiatisk, afrikansk og nordisk hår.

For mer informasjon, booking og påmelding, ta kontakt per e-post:  claire@curlsbybrown.no eller telefon: 464 74 993. 

Mulige påmeldings datoer

2022

- 13/02-2022*

- 13/03-2022*

- 03/04-2022*

Påmelding

Bli medlem av vår kundeklubb og
få rabattkode på -10%
på ditt neste kjøp!